Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Okul Müdürleri İle Bir Araya Geldi
banner229

Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar, yüz yüze ve uzaktan eğitim seviyesini yükseltmek amacıyla okul müdürleriyle bir araya geldi.

Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar, başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul müdürlerinin katılımıyla okul müdürleri toplantısı düzenlendi.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında 1’inci dönemde yapılan çalışmaların genel bir değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, başarılı çalışmaların yapıldığı ve yeni projelerin planlanması, yaygınlaştırılmasının yanında, okul ve kurumlardaki korona virüs tedbirleri ve öğrenci sağlığına dikkat edilmesi gereken hususlar, okul ve kurumlardaki güvenlik tedbirleri, pandemi döneminde öğrencilerin uzaktan eğitimi, 8. ve 12. sınıfların sınavları gibi pek çok önemli konu toplantıda ele alındı.

Kaymakam Hasar, toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürlerinin devam eden eğitim-öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinledi

 Kaymakamı Hasar, eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesi için okul müdürlerinin özverili bir şekilde çalıştıklarını, yapılacak bu toplantıların yıl içerisinde de devamının geleceğini belirtti.

Okul müdürlerinden eğitim ve öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, okul müdürlerinin de yine ayrıca okullarımızda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isteyen Kaymakam  Hasar toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Toplantı sonrası okullara öğrencilere yönelik setler, maske ve hijyen malzemeleri dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.