Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Limak Barajı ve Üs Bölgesini Ziyaret Etti
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Limak Barajı ve Hidro Elektrik Santrali’nde (HES) ve Özpınar Jandarma Karakol Komutanlığını ve Üs Bölgesini   incelemelerde bulundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur ve İlçe Emniyet Amiri Umut Yazgan ile birlikte Limak Barajını ziyaret etti.

Baraj çalışmaları hakkında firma yetkililerinden barajın kapasitesi hakkında brifing alan Kaymakam Hasar, Bu devasa projenin hayata geçirilmesinde başta yatırımcı kuruluş Limak gurubu olmak üzere, baraj inşasında çalışan emek veren tüm işçilere,  mühendislere, teknik personele,  yönetici kadrosuna emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve beraberindekiler, Özpınar Jandarma Karakol Komutanlığını ve Üs Bölgesini ziyaret ederek, Mehmetçiklerle ve korucularla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Şirvan İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Fazlı Okur ile birlikte Özpınar Jandarma Karakol Komutanlığını ve Üs Bölgesi'nde incelemelerde bulunan Kaymakam Recep Hasar, bölgedeki mevzileri de gezerek nöbet tutan askerler ve güvenlik korucularıyla bir süre sohbet etti.

Kaymakam Hasar, üs bölgesinden sorumlu komutandan güvenlik güçlerinin faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alan Kaymakam Hasar, gece ve gündüz olmak üzere tüm iklim koşullarında görev yapan askerlere teşekkür ederek, "Devletin birliği ve bütünlüğü ile vatandaşın huzuru için gece- gündüz demeden, zor şartlarda dahi büyük bir özveri ve fedakarlıkla görev icra eden güvenlik güçlerinin, vatandaşlarımızın güvenliklerinin teminatı olduğunu gördük" dedi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, "Vatani görevini ifa eden, ülke ve memleketimizin can, mal ve huzur güvenliğini sağlayan Mehmetçiklerimizi ve korucularımızı ziyaret etmek, moral ve motive etmek görevimizdir.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması ve yapılan asayiş uygulamaları için Jandarma personeline teşekkür ederek görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Hasar, bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.