Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, ilçeye bağlı köy muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

SODES Kültür Merkezinde Şirvan Kaymakamı Recep Hasar başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve Mehmet Fikri Akdemir, Yazı İşleri Müdürü Fatma Beştaş, Vakıf Müdürü Gülsüm Ağaç ve köy muhtarları katıldı.

Maske ve sosyal mesafe kuralına uyularak muhtarlarla bir araya gelen Şirvan Kaymakamı Recep Hasar köylere yapılan sosyal yardımlar, çalışmalar ve koronavirüs ile mücadelede köy muhtarlarının görüş ve önerilerini dinledi.

Muhtarları tek tek dinleyen Kaymakam Hasar, tüm köylere hizmet ulaştırdıklarını vurgulayarak, "Muhtarlarımızla birlikte köylerimizde yapılması gereken çalışmalar, devam eden hizmetler ve her bir köyümüzde vatandaşlarımızdan bize iletilmesi için muhtarlarımıza aktarılmış olan konuları istişare etmek için bir araya geldik" dedi. Toplantı, muhtarların taleplerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.