Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Kapıtepe Üs Bölgesi Ziyaret Etti
banner229

Şirvan ilçe Kaymakamı Recep Hasar, bölgenin güvenliğini sağlamak amacıyla kurulan Kapıtepe üs bölgesini ziyaret ederek, güvenlik güçleri ile sahbet edip bilgi aldı.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’a İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Fazlı Okur eşlik etti.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fazlı Okur ile birlikte Kapıtepe Askeri Üs Bölgesi'nde incelemelerde bulunan Kaymakam Hasar, bölgedeki mevzileri de gezerek nöbet tutan askerler ve güvenlik korucularıyla bir süre sohbet etti Kapıtepe üs bölgesinden sorumlu komutandan güvenlik güçlerinin faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Kaymakam Hasar, gece ve gündüz olmak üzere tüm iklim koşullarında görev yapan askerlere teşekkür ederek, "Devletin birliği ve bütünlüğü ile vatandaşın huzuru için gece- gündüz demeden, zor şartlarda dahi büyük bir özveri ve fedakarlıkla görev icra eden güvenlik güçlerinin, vatandaşlarımızın güvenliklerinin teminatı olduğunu gördük. Kahraman askerlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.