Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar'dan Köy Ziyaretleri
banner229

Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar, Soğuksu ve Sırçalı köylerini ziyaret ederek,vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar beraberinde, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur , İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve Mehmet Fikri Akdemir ile birlikte Soğuksu ve Sırçalı köylerinin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Hasar, vatandaşları ve muhtarları dinleyerek, sorunların çözüme kavuşturulması için kapsamlı bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

Şirvan ve ilçeye bağlı köylere hizmetin en iyisini ve en kalitelisini götürmeyi amaç edindiklerini belirten Kaymakam Hasar, "Burada vatandaşlarımız hizmetten en iyi şekilde yararlanmalarıdır. Sizlerle bir araya gelme nedenimiz de sizlerin sorunlarını dinlemek, yine bu sorunları sizlerle istişare ederek çözümler bulmaktır." dedi.

Vatandaşlar da her fırsatta kendilerini ziyaret eden Kaymakam Recep Hasar'a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.