Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar'dan Köy ve Karakol Ziyaretleri
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Bayındır, Kömürlü köyleri ve Boylu Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Jandarma Karakol Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur, İlçe Özel İdare Müdürü Lokman Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık ile birlikte Bayındır köyü ve Bayındır İlkokulu ve Şehit Uz.J.Hakan Aktürk Ortaokulunu ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü.

Kaymakam Hasar, köy okullarımızn eksiklerini, sorunlarını yerinde görmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek, kaymakamlık olarak sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Kaymakam Hasar'a teşekkür etti.

Bayındır İlkokulu ve Şehit Uz.J.Hakan Aktürk Ortaokulu öğrencileriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Hasar “Sizleri devletimizin en yüksek kademelerinde görmek istiyoruz. Bu yüzden çok çalışıp çok okuyun" önerisinde bulunduktan sonra. Öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Okul müdürü ve öğretmelerle de bir araya gelen Kaymakam Hasar, öğrencilere gereken değerin verilmesini isteyerek, sorun ve taleplerini dinledi.

BOYLU JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Jandarma Karakol Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur, İlçe Özel İdare Müdürü Lokman Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık ile birlikte Boylu Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Kaymakam Hasar,  Karakolda incelemelerde bulunarak, Karakol ziyaret defterini imzaladı ve personeller ile bir süre sohbet ederek,. ilçe genelinde vatandaşın güveni ve huzuru için canı pahasına gerçekleştirdikleri zorlu görevlerinden dolayı personele teşekkür edip, başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.