Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar'dan Karakol ve Okul Ziyaretleri
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, ilçe sınırları içerisinde bulunan jandarma karakolları, korucu noktaları ve okul ziyaretlerinde bulundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ilçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Fazlı Okur ile birlikte ilçe sınırları içerisinde bulunan Yağcılar Beyaz Köprü korucu noktası ve Yağcılar Jandarma Karakolunu, ziyaret ederek, Üçyol Tepe korucu noktası ve Yağcılar İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ilçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Fazlı Okur ile birlikte Yağcılar Beyaz Köprü korucu noktası ve Yağcılar Jandarma Karakolunu, ziyaret ederek, asker ve komutanlarla tek tek ilgilenip sorunlarını dinledi.

Kaymakam Hasar, "Vatani görevini ifa eden, ülke ve memleketimizin can, mal ve huzur güvenliğini sağlayan Mehmetçiklerimizi ziyaret etmek, moral ve motive etmek görevimizdir. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ilçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Fazlı Okur ile birlikte Yağcılar İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, Okullarda incelemelerde bulunarak,okulların mevcut durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Öğrencilerle sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ilçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Fazlı Okur ile birlikte son olarak Üçyol Tepe korucu noktasını ziyaret ederek, noktadaki eksiklikler ve personellerin sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.