Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Belediye Başkanı Necat Cellek’ten Şehitlik Ziyareti
banner229

Şirvan Kaymakamı. Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Fazlı Okur, ilçe Emniyet Amiri Umut Yazgan ve beraberlerindeki heyet ile birlikte 1990 yılında PKK/KCK terör örgütü tarafından haince saldırı düzenlenmesi sonucu içerisinde çocuklarında bulunduğu birçok vatandaşın Şehit olduğu Suludere köyünde bulunan Şehitliği ziyaret ettiler.

Kaymakam Hasar ve beraberindekiler Şehitlerin istiratgahı olan mezarlık yanındaki tepeye Şanlı Türk Bayrağını dikerek, İstiklal Marşı eşliğinde göndere çektiler.

Şirvan Kaymakamı. Recep Hasar, "Devlet olarak, canlarını seve seve ülkesi için feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin yanındayız. Bizler aziz şehitlerimize minnet borçluyuz.

Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Bizler de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmayı kendimize şiar edindik. Kapımız sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız.

Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Allah, devletimize, milletimize, vatanımıza güç, kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek yaptığı açıklamada, “Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için Cumhuriyetimizin kurulmasından bugüne kadar canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizin manevi huzurunda eğiliyorum.

Cennet vatanımızı bizlere bırakan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Şehitlerimizin ailelerine sahip çıkmak hepimizin görevidir. Onlar için ne yapsak azdır. Sizler bizim baş tacımızsınız. Sizleri bir gün değil her gün hatırlamamız lazım. Hepinize baş sağlığı ve sabır diliyorum. Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Şehit aileleri, Kaymakam Recep Hasar,Belediye Başkanı Necat Cellek ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.