Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Öztürkten, Köy Ziyaretleri
banner229
 Şirvan Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK ve beraberindeki heyet Kirazlı ve Maden köylerimize bir ziyaret gerçekleştirdi.
    Şirvan Kaymakamı Mehmet Öztürk tarafından sorunların yerinde incelenmesi ve değerlendirilmesi bakış açısıyla İlçeye bağlı köylerimizin mevcut var olan altyapı, üstyapı, eğitim ve diğer konularda ilgili yetkililer ile köylerimize ziyaretler gerçekleştiriyor. Kirazlı köyünde var olan ulaşım ve okul çalışmaları ile alakalı olarak yetkililerle birlikte köylülerimizle bir görüşme gerçekleştirdi.
    Şirvan Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, ziyaretleri kapsamında öğrencilerimizin civar köylerden taşımalı olarak geldikleri Park İlköğretim ve Ortaokulumuzda öğrencilerimizle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette sınıflarında başarılı ve düzenlenen kitap okuma yarışmasında başarılı olan öğrencilere Şirvan Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK tarafından okul çantası ile ödüllendirildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.