Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan,Şehit Aileleri ve Mehmetçiklere Moral Ziyaretinde Bulundu
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Şehit Aileleri, Korucu noktaları ve karakol ziyaretlerinde bulundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Cevizlik Köyünde ikamet eden Kahraman Şehitlerimiz Mehmet Şahin Şalk ve Abdurrahim Şalk'ın Babası Süleyman Şalk ile Ormanbağı Köyünde ikamet eden Kahraman Şehidimiz Hayrettin Dindar'ın Babası Akif Dindar'ı ziyaret etti.

Kaymakam İnan, Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Bizler de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmayı kendimize şiar edindik. Kapımız sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız.

Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Allah, devletimize, milletimize, vatanımıza güç, kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Şehit aileleri, Kaymakam İnan’a ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, beraberindeki heyet ile birlikte, Vatan savunmasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük destekçisi olan Korucular için inşaatı devam eden Korucu Noktaları, Cevizlik Karakolu, Helenza Mezrası ve Korucu Noktası inşaası, Yamaçlı Korucu Noktası, Nallıkaya Karakolu, Karaca Korucu Noktası ve Ormanbağı Karakolunu ziyaret etti.

Kaymakam İnan,  rütbeli personel ve askerlerle sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi. Alınan güvenlik tedbirleri, yapılan çalışmalar ve karakol ile ilgili brifing aldı.

Kaymakam İnan, başarılı çalışmalarından dolayı jandarma personeline teşekkür ederek vatandaşların can ve mal emniyetinin sağlanması için yapılan asayiş uygulamalarının etkili bir şekilde devam etmesini isteyerek, güvenlik güçlerine görevlerinde başarı dileklerinde bulunarak,her türlü sıkıntıda yanlarında olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.