Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Yoldaki Hata ve Eksiklikleri Görünce Çalışmaları Durdurdu
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, İlçeye bağlı Ormanbağı Köyü Güvenlik yolu İstinad Duvarı ve 11,2 KM Roadmixle Onarımlı 2. Kat Asfalt Sathi Kaplama İşi yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan; yol yapım çalışmalarını denetlemek üzere İlçeye bağlı Ormanbağı Köyü Güvenlik Yolu 80 M İstinad Duvarı ve 11,2 KM Roadmixle Onarımlı 2. Kat Asfalt Sathi Kaplama İşi çalışmalarını yerinde incelemiş ve uygulamadaki hatalar ile tespit edilen eksiklikler neticesinde çalışmalarını "Durdurma " kararı aldı..

Devam eden çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler alan Kaymakam İnan; “Sorumluluk sahamızdaki bütün yollara azami derecede önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı koşullarda ulaşım ihtiyaçlarını yerine getirmelerini istiyoruz.

Bunun için İlçeye bağlı Ormanbağı Köyü Güvenlik yolu İstinad Duvarı ve 11,2 KM Roadmixle Onarımlı 2. Kat Asfalt Sathi Kaplama İşi çalışmalarında, uygulamadaki hatalar ile tespit edilen eksiklikler neticesinde çalışmaları "Durdurma " kararı aldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.