Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Hasar, Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Verdi
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, ilçedeki şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna iftar yemeği verdi.

Şirvan Kaymakamı  Recep Hasar, İlçe Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Fazli Okur, Şehit ve Gazi Aileleri ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Şirvan Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gazileri, iftar programında bir araya getirdi. Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’ın ev sahipliği yaptığı organize, İlçe Jandarma Komutanlığında gerçekleştirildi.

İftar programında şehit aileleri ve gaziler ile tek tek ilgilenen Kaymakam Hasar, yaptığı konuşmada, bu vesile ile şehit aileleri ve gazileri ağırlamaktan dolayı onur duyduğunu söyledi.

Şehitlerin geride bıraktıkları ailelerine ve emanetlerine sahip çıkmayı en önemli görevlerden biri olduğunun altını çizen Kaymakam Hasar, “İftar programımıza icabet eden tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimizle yakınlarına teşekkür ediyorum. Sizlere, huzur ve sükûnet içerisinde geçireceğiniz bir Ramazan temenni ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Programa katılan şehit yakınları, gaziler ve aileleri de Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’ın bu duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.