Bu haber kez okundu.

Şirvan İlçemizde TEOG Sınavlarına Hazırlık Toplantısı Yapıldı
banner229
Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel, 27-28 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak olan TEOG 2. Dönem Sınavı kapsamında Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde bir toplantı gerçekleştirildi.
Düzenlenen toplantıya sınava katılım sağlayacak okul müdürleri,rehber öğretmenler ve okul idarecileri katıldı.
Toplantıda daha önce gerçekleştirilen 1.Dönem sınavında öğrencilerin başarıları,başarısızlıkları,sınav sonrası sıkıntılar üzerine yapılan çalışmalar, 2. Dönem sınavı için yapılabilecekler masaya yatırıldı.
Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel, toplantıda katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada” Bulunduğumuz coğrafya bakımından öğrencilerimizin birçok sıkıntılarla karşılaştığı,devletimizin vermiş olduğu imkanlar çerçevesinde bu eksiklilerin birçoğunu gidermeye çalıştık.
Biz yöneticiler olarak üstümüze düşen vazifeleri Eğitim-Öğretim yılında fazlasıyla yerine getirmeye çalıştık. Sizlerde eğitimci olarak öğrencilerimizi gelecek yaşamlarında başarılı,Milli bilinç ve şuurda ,Vatanına,Milletine, Ailesine ve yaşadığı topraklara faydalı bireyler yetiştirmeniz en büyük isteğimizdir.
Bu düşünceler ile önümüzdeki sınavda daha iyi sonuçlar ile bireysel değil kitlesel başarılar ile neticelenmiş bir sınav sonuçları ile hepimizin emeklerinin karşılığını almış olmak istiyoruz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.