Bu haber kez okundu.

Şirvan ilçemizde Okul Öncesi İçin Uzaktan Eğitim Kararı!
banner229

Şirvan ilçemizde okul öncesi sınıfların 30 Kasım 2020 - 4 Ocak 2021 tarihleri arasında uzaktan eğitimle derslerine devam etmesi kararı alındı.

Şirvan İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile resmi anaokulu ve ana sınıfları ile uygulama sınıflarındaki eğitim öğretim faaliyetlerine 4 Ocak 2021'e kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edeceğini açıkladı.

Koronavirüs salgını sebebiyle geçtiğimiz Cuma günü MEB tarafından yapılan açıklamada okul öncesi sınıfların eğitimi ile ilgili kararın İl Müdürlükleri tarafından verileceği belirtilmişti.

Şirvan İl Hıfzıssıhha Kurulu Kaymakam Recep Hasar başkanlığında toplanarak, okul öncesi sınıfların 30 Kasım 2020 - 4 Ocak 2021 tarihleri arasında uzaktan eğitimle derslerine devam etmesi kararı alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.