Bu haber kez okundu.

ŞİRVAN İLÇEMİZDE “NARI-I AŞK” PROGRAMI DÜZENLENDİ
banner229
 Şirvan İlçe Merkezinde bulunan Şirvan Anadolu Lisesi tarafından, Şirvan Kültür Merkezinde Nar-ı Aşk isimli program düzenlendi.
Düzenlenen programda okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program Yüce Peygamberimizin ve İslam’ın büyük temsilcilerinin hayatları, çalışmaları ve insanlığa katlılarının anlatıldığı program vatandaşlarımızın büyük katılımıyla gerçekleşti.

Şirvan  Kaymakamı Mehmet Öztürk'ün de katıldığı program sonunda konuşma yapan Öztürk, " Programda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bugün bizlere sunmuş olduğunuz İslamiyet , İnsanlık ,Güzellik temalı mesajlarınız bizlere bir daha düşünmemize sebep oldu. Bu duygu ve düşüncelerle herkese tekrardan teşekkürlerimi sunuyor ve başarılarınızın devamını diyorum " dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtşirvanMehmet öztürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.