Bu haber kez okundu.

ŞİRVAN İLÇEMİZDE MEZUNİYET COŞKUSU
banner229
Şirvan Kız Teknik Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri mezuniyet gecesinde buluştular.
Şirvan Kaymakamı Mehmet Öztürk , Kız Teknik Meslek Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet törenine katıldı. Düzenlenen tören öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ve müzik gösterisi ile başlayıp kep atma töreni ile son buldu.
Tören sonunda yıl boyu öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitli dallardaki çalışmalar sergide gösterime sunuldu.
 Şirvan Kaymakamı Mehmet Öztürk, kapanış konuşmasında mezun öğrencilere hayat boyu başarılar dileyerek, hafta sonu girecekleri sınavda başarılar diledi.
ŞİRVAN İNCEKAYA OKULLARINDA YILSONU ETKİNLİĞİ
Şirvan İlçemize bağlı İncekaya köyü İlk ve Ortaokulunda yılsonu etkinliği düzenlendi. Şirvan Kaymakamı Mehmet Öztürk, İncekaya İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu yılsonu programına katıldı.
Düzenlenen program çeşitli gösteriler, Öğretmen Köprünün müzik dinletisi, öğrencilerin hazırlamış olduğu resim sergisinin gezilmesi ile son buldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.