Bu haber kez okundu.

Şirvan İlçemizde Liselere Geçiş Sınavı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı
banner229

Şirvan SODES Konferans Salonunda Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’ın başkanlığında, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ile ilgili alınacak önlemlerin görüşüldüğü LGS güvenlik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, İlçe Emniyet Amiri Mevlüt Arslanalp, İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Ali Al ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantı koronavirüs önlemleri kapsamında mesafe ve maske kuralına uygun şekilde gerçekleşti. Şirvan İlçe Kaymakamı İnan, değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada; bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle LGS'ye girecek öğrencilerin kendi okullarında sınava gireceklerini ifade ederek bu kapsamda tüm tedbirleri aldıklarını ifade ederken; bu süreçte özveri ile çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idareci ve okul müdürlerine teşekkür etti.

Salgınla mücadelede normalleşme planı kapsamında alınan tedbirler sınavlarda da sıkı bir şekilde uygulanacağı; sınavlarda gereken tüm güvenlik önlemleri Kaymakamlığımızın koordinesinde, emniyet ve jandarma işbirliğinde alınacağı; sınav süresince sınava giren tüm öğrenciler ile sınavda görevli personel maske takacak, sosyal mesafe korunacak ve hijyen kurallarına dikkat edileceği belirtildi.

Toplantı sonrası Şirvan Kaymakamlığı tarafından sınava girecek öğrenciler için hazırlanan sınav paketi ve sınav yapılacak okullarda hijyen için alınan dezenfekte standı dağıtımı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.