Bu haber kez okundu.

Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kezer, Deniz Edip’i Ziyaret Etti
banner229

Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilçenin eğitim durumu, okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayısı, tamamlanan projeler, devam eden projeler ve okul inşaatları hakkında görüş alışverişi yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, “Okullarımız, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunarak bizi gelecek hedeflerimize ulaştıracak, hayata hazırlayacak bir yuvadır. Eğitim ve öğretim ise sürekli olarak yenilenmeyi, gelişmeyi, değişime açık olmayı, çalışmayı zorunlu kılan dinamik bir alandır ve bu hayat boyu devam etmektedir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitim olanaklarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık olacaktır.” diye konuştu.

Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer,”İlçemizde eğitim ve öğretim ile ilgili hususlarda her ihtiyaç duyulduğunda sağ olsun İl Müdürümüz bizlere destek çıkmaktadır.

Özellikle müdürümüzün döneminde eğitim yatırımlarında ilçemize büyük kazanımlar sağlanmıştır.” diyerek İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’e yakın ilgisi ve misafirperverliğinden ötürü  teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.