Bu haber kez okundu.

Şirvan İlçe Merkezinde Anasınıfı ve İlkokul 1. Sınıflar Yüz Yüze Eğitime Başladı
banner229

Geçen hafta ilçemizde İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından pandemi dolayısıyla alınan kısıtlama kararının kalkmasından sonra ilçe merkezinde anasınıfı ve 1.sınıflar için yüz yüze eğitim dün başladı.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Şirvan Beldediye Başkanı Necat Cellek; İlçe Milli Eğitim MüdürüBarış Kezer ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri refakatinde, dün başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı Anaokulu ve 1.Sınıflar için Yüz Yüze Eğitim dolayısıyla, İlçemiz Atatürk İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldiler.

Öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Hasar, sosyal mesafeye dikkat etmelerini, maskelerini takmalarını ve temizliğe dikkat etmeleri konusunda bilgilendirdi.

Şirvan Beldediye Başkanı Necat Cellek,“Eğitim ve Öğretime büyük önem veriyoruz. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bizler de geleceğimize yatırım yapıyoruz”.

Başkan Cellek, eğitim için yarınlarımız ve geleceğimiz olan öğrencilerimize eğitim anlamında  Şirvan Belediyesi ve şahsım olarak her zaman  hizmetlerinde olacağını ifade etti.

Etkinlikte Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Belediyesi tarafından ilçede eğitim-öğretim yılında okula başlayan tüm 1.Sınıf öğrencileri için alınan okuma-yazma setleri öğrencilere ve öğretmenlere dağıtıldı.

Ayrıca okulda görev yapan bütün öğretmenlere Şirvan Kaymakamı Recep Hasar tarafından Nurettin Topçu’nun “Türkiye’nin Maarif Davası” kitabı hediye edildi.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni eden Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Şirvan Beldediye Başkanı Necat Cellek daha sonra okuldan ayrıldı.

Açılışa İlçe Jandarma Komutanı Fazlı Okur ve İlçe Emniyet Amiri Umut Yazgan’da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.