Bu haber kez okundu.

Şirvan'da İzinsiz Define Arayan 5 Kişi Hakkında Soruşturma Başlatıldı
banner229

Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Demirkapı köyü bölgesinde izinsiz define araması yapan 5 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İl Jandarma Komutanlığı, Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Demirkapı köyü bölgesinde icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi faaliyeti esnasında 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanununa Muhalefet ederek izinsiz define araması yaptıkları tespit edilen (H.Ç), (M.Ç), (Y.S), (M.A) ve (B.A) isimli (5) şüpheli şahıs (1) adet define arama detektörü ile suçüstü yakalanmışlardır.

Söz konusu olayla ilgili olarak Şirvan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli şahıslar hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.