Bu haber kez okundu.

Şirvan'da 1. Sınıf Öğrencilerine Okuma Yazma Setleri Dağıtılacak
banner229

Şirvan Kaymakamlığı, Şirvan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde merkezde bulunan ilköğretim birinci sınıf öğretmen ve öğrencilerine okuma yazma setleri dağıtılacak.

2020-2021 Eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Şirvan İlçe merkezinde okula giden 486 1.Sınıf Öğrencisi ve 70 1.Sınıf öğretmenine pazartesi günü okuma-yazma seti dağıtacak.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, eğitime yapılan yatırımın aynı zamanda geleceğe yatırım olduğuna vurgu yaparak, “Kaymakamlık olarak ilçemizdeki okullarda eğitimin en verimli şekilde sunulmasına adına büyük gayret ve çaba serfediyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını maksimum seviyede gideriyoruz. Kitaplarını ücretsiz alan öğrencilerimize kaymakamlık ve belediyemiz tarafından hazırlanan okuma yazama setleri dağıtacaz. Ülkemizin aydınlık yarınları için birer ışık olan çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, “Eğitim ve Öğretime büyük önem veriyoruz. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bizler de geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

Başkan Cellek , Kaymakamlığımızla birlikte ilçe merkezinde bulunan tüm okullarımıza dağıtılmak üzere Öğretmen ve öğrencilerimize 556 adet okuma-yazma seti alındığını öğretmen ve öğrencilere dağıtılacağını sözlerine ekledi.

Şirvan Belediyesi’nin sadece alt yapı ve üst yapı ile ilgilenmediğini bir kez daha vurgulayan Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, eğitim ve öğretimin kalitesinin yükseltilmesi için de yatırımlar yaptıklarını vurguladı.

Başkan Cellek, " Okuma- Yazma setlerinin dağıtımını, Belediye olarak geleneksel hale getireceğiz. Bundan sonra bu okuma setlerini belediye olarak bütçemize koyduk. Birinci sınıf öğrencilerimize okula başlama hediyesi olarak bu görevi yerine getireceğiz. Her yıl bu şekilde bu çalışmaları yapacağız." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.