Bu haber kez okundu.

ŞİRVAN ÇATOM’DAN EV ZİYARETLERİ
banner229
Şirvan Çatom Eğitici, kurul üyeleri ve gönüllü katılımcılardan oluşturulan ekiplerle yeni yılın ilk “Hane Ziyareti”ni gerçekleştirdiler.
Şirvan Çatom sorumlusu Nurcan Sürgüvenç hane ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada; İmkanlar dahilinde haftanın bir günü olarak yapmayı planladıkları bu ziyaretler ile hedef kitle olan genç kız ve kadın katılımcıların sosyo-ekonomik açıdan daha yakından tanıma imkanına sahip olacaklarını söyledi.
Sürgüvenç, yapılan bu çalışma ile katılımcıları evlerinde ziyaret edip hane durumu, sağlık sorunları vb. konularda durum ve ihtiyaçların yerinde tespitinin yapıldığını ve ÇATOM’dan beklentileri ve bu bilgilerden yola çıkarak yapılabilecekleri çalışmalar açısından hane ziyaretlerini önemsediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.