Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediyesi Yolları Asfaltlıyor
banner229

Şirvan Belediyesi tarafından Kırtepe,Cevizli, Bağcılar, Sit ve Tangole Mahallerinde 11 km'lik yolun ikinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapılıyor.

Şirvan Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında, Kırtepe,Cevizli, Bağcılar, Sit, ve Tangole Mahallerinde ikinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapılıyor.

2 yıl önce Kırtepe,Cevizli, Bağcılar, Sit, Tangole,  mahallelerinin alt yapısı yapılan ve 1.kat sathi kaplama asfalt dökülen mahallelere bugün 11 km ikinci kat sathi kaplama asfalt döküldü.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Kırtepe,Cevizli, Bağcılar, Sit, Tangole,   Mahallerinde 11 km birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapıldığını belirterek, bu yılda ikinci kat sathi kaplama asfalt çalışmasının yapıldığını kaydederek, yeni yapılan yolların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Mahalle sakinleri, geçen sene yaklaşık 11 km 1. kat asfalt döküldü. Bu senede ikinci katı atıldı yollarımız çok güzel oldu. Daha evvel çamur vardı, toz topraktı. Yollarımız çok kötü durumdaydı. Asfalt çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, seslerine kulak verdiği için Şirvan belediye başkanı Necat Cellek’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.