Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkmaya Devam Ediyor
banner229

Şirvan Belediyesi, aç kalma tehlikesi yaşayan sokak hayvanları için su ve mama kapları yaparak küçük dostlara sahip çıkmaya devam ediyor.

Koronavirüsü salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilince insanlar tarafından beslenen sokak hayvanları açlık ile karşı karşıya geldi. 

Şirvan Belediyesi daha önce belirli yerlere koymuş olduğu mama ve su kaplarını belirli günlerde temizleyerek, sokak hayvanlarının aç kalmamalarını sağlıyor.

Koronavirüs ile mücadele ve önleme çalışmaları kapsamında Şirvan’da büyük özveriyle çalışan Şirvan Belediyesi ekipleri sadece insan yaşamı değil hayvanların da yaşamlarını kolaylaştırmak  için haftanın belirli günlerinde hem mama kaplarını temizleyerek hemde mama ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Sokak hayvanlarının ihtiyaçları konusunda her türlü desteği veren Şirvan Belediyesi ilçe genelinde sokakta yaşayan hayvanlara periyodik olarak mama ve su dağıtımında bulunuyor.  

Şirvan Belediye  Başkanı Necat Cellek, “Koronavirüs ile mücadeleyi son hız sürdürürken sokaklardaki hayvanları da unutmuyoruz. Bu kapsamda hafta sonları yaşanan sokağa çıkma kısıtlamasında  boşalan sokaklarda besin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına belediye ekiplerimiz koşuyor. Toplum olarak mutlu bir yaşam sürdürmek istiyorsak, bunun en önemli esaslarından birisi de hayvan sevgisidir. Hayvanları sevmeyen insanları sevemez düşüncesi ile bizler de sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz.”dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.