Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’ten Şehitler Parkı
banner229

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Jandarma İlçe Komutanlığına Şehitler Parkı ve Şehit Jandarma Astsubay Mustafa Kömürcü çeşmesi yaptırdı. Vatan ve millet için canlarını veren kahramanların hatırası Şirvan Şehitler Parkı'nda yaşayacak.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, göreve geldiği günden bu yana refah içinde yaşanabilecek bir ilçe için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

2007 yılında Siirt-Şirvan karayoluna terör örgütü tarafından döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Mustafa Kömürcü adına Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek tarafından jandarma komutanlığı parkında çeşme yaptırıldı.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, "Şirvan ilçemiz, verdiği şehitlerle ülkesi ve milletinin bekası için fedakârlığını gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Nice şehitler veren bu ilçemize Şehitler Parkı'nın yakışacağını düşünüyoruz. Şehitlerimiz bizim inancımıza göre ölü değildir. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'in Ali İmran Suresinde "Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Bilakis onlar diridirler" buyrulmuştur. Dolayısıyla yaptığımız parkla zaten diri olan şehitlerimizi değil, onların hatıralarını yaşatacağız.

Başkan Cellek, şehitler parkında ayrıca 2007 yılında Şirvan karayoluna terör örgütü tarafından döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Mustafa Kömürcü adına da çeşme yaptırdıklarını söyledi.

Başkan Cellek, Terörle mücadelede vatanı için mücadele ederken hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rabbimden rahmet diliyorum.

Jandarma İlçe Komutanlığı personelleri, Şehitler Parkı yapılmasından dolayı Belediye Başkanı Necat Cellek ve ekibine teşekkür ederek, Şehitlerimize Allah'tan rahmet gazi olanlara da acil şifalar dilediler".

ŞEHİTLER PARKI YENİ HALİ

ESKİ HALİ


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.