Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’in Regaip Kandil Mesajı
banner229

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, üç ayların başlaması ve Regaib Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Üç ayların başlangıcı, Ramazan Ayının habercisi olan Regaib Kandilinde sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha ön planda tutulması gerektiğini belirten Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, "Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan üç aylara girmiş bulunuyoruz.

Regaib Kandilini ifa edeceğimiz bu gecede bolluk, bereket, iyilik ve sevgi kalplere dolmaktadır. Üç aylara ulaşırken, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gölgesini de üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz.

İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceği kanaatindeyim.

Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiret kapılarını sonuna kadar açtığı Regaib Kandilinin ve idrak etmeye başladığımız mübarek üç ayların, ülkemize, milletimize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun” diye ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.