Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İftar Verdi
banner229

Şirvan Belediye Başkanlığının düzenlediği iftar programına, Şirvan Kaymakamı Emrah Bütün, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, protokol üyeleri ve Şirvanlı vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

İftardan önce okunan Mevlid-i Şerifin okunması ve duaların edilmesinin ardından birlikte iftar yaptılar.

İftar Programında Protokol ve vatandaşlarla bir araya gelen Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, 31 Mart Yerel seçimlerde beşinci kez kendisine büyük teveccüh gösteren tüm Şirvan halkına teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Başkan Cellek, “ Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. 

Toplumun ayrı ayrı  kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor” dedi. “Ramazan’ın Güzelliklerini Yaşatıyoruz” Bolluk ve bereket ayı olan Ramazan’ın ihtiyaç sahibi olan vatandaşların da yüzünü güldürdüğünü kaydeden Başkan Cellek,Şirvan'da Ramazan’ın kendine has güzelliklerini vatandaşlara yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. 

Başkan Cellek, belediye olarak imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini bildirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.