Bu haber kez okundu.

Siirt’ten 45 Genç Mersin’e Kampa Gönderildi
banner229
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi 2016 yılında 3 dönem halinde 135 genci Mersin Silifke Kapızlı, Anadolu’nun Değerleri Kampına gönderecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu’nun Değerleri Kampına ismi çıkan gençler, Mersin Silifke Kapızlı, kampına gitmek üzere yola çıktı. Mersin Silifke Kapızlı kampına 45 genç (12-14 Yaş Erkek), katılarak 1 hafta tatil yapma fırsatı bulacak. 3 Dönem halinde gerçekleşecek olan kampa toplamda 135 gencimiz katılım sağlayacak.
Farklı kültürlerin buluşma noktası olan Anadolu’nun Değerleri kampında gençlerin, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor.
Kampta voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, masa tenisi aktivelerinin yapılabileceği sahalar ile amfi tiyatro bulunmaktadır.
7 gün sürecek kamplarda gençlere, El sanatları, Tiyatro, Müzik, Halk Oyunları, Spor Aktiviteleri faaliyetlere katılma imkânı sunuluyor. Gençlerin; ulaşımından konaklamasına kadar her türlü masrafı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.