Bu haber kez okundu.

Siirt'teki Silahlı ve Bıçaklı Kavgada 1 Kişinin Öldürülmesi İle İlgili Bir Kişi Gözaltına Alındı
banner229
Siirt'te Mayıs ayında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada öldürülen şahısın cinayet zanlısı gözaltına alındı.
Ulus Mahallesi'nde 18 Mayıs tarihinde bir grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Cemal Tütüs'ün (25) katil zanlısı olduğu iddia edilen L.T gözaltına alındı. Siirt emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel bir ekiple cinayeti araştıran cinayet masası ekiplerince sabah saatlerinde evine yapılan operasyonda L.T gözaltına alındı.
L.T, Siirt Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
- Olay
Ulus Mahallesinde 17 Mayıs tarihinde gece geç saatlerde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşmesiyle kavgada Cemal Tütüs hayatını kaybetmiş Fatih Sercan (30) ve Cengiz Tatlı (18) yaralanmıştı.
Polis kavgaya karışanları tespit etmek için MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.