Bu haber kez okundu.

Siirt'teki Polise Terör Saldırısında İki Bayan Tutuklandı
banner229
Siirt’te, Polis arasına teröristlerin gerçekleştirildiği silahlı saldırı ardından gözaltına alınan iki bayan örgüt mensubu tutuklandı.
Afetevleri Mahallesi'nde devriye görevi yapan zırhlı polis aracındaki ekibi, terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan silahlı ardından gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan terör örgütü üyesi B.G ve H.A tutuklanma talebiyle çıkarıldı nöbetçi mahkemece ''terör Örgütüne üye olmak, yardım ve yataklık etmek ve örgüt adına eylem yapmak'' suçlarından tutuklandı.
Siirt'te 3 Kasım Salı günü akşam saatlerinde Afetevler Mahallesi'nde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına gerçekleştirilen saldırıda polis memuru Akın Çağırhan (30) yaralanmış. Bir terörist ölü olarak ele geçirilmişti.
teröristlerden D.G olay yerinden gözaltına alınırken H.A Siirt Devlet Hastanesi çevresinde keşif yaptığı sırada polisin şüphelenmesi üzerine gözaltına alınmıştı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTerörTutuklama2 Bayan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.