Bu haber kez okundu.

Siirt'teki Polis Lojmanlarına Saldırı Olayı İlgili 4 Kişi Gözaltına Alındı
banner229
Siirt'te dün akşam saatlerinde polis lojmanlarına yapılan saldırı sonucu iki polisin yaralanmasıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Siirt'te terör örgütü PKK tarafından el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahla polis lojmanlarına yapılan saldırıda nöbet kulübesinde bulunan 2 polis memuru hafif yaralanmasıyla meydana gelen olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı. Saldırı ardından Terörle Mücadele şubesi ekiplerince gece yapılan operasyonlarda M.K ve B.D gözaltına alınırken yine sabah saatlerinde 5 ayrı eve yapılan operasyonlar neticesinde E.S ve Y.K isimli zanlılar gözaltına alındı.
Siirt Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından zanlılar İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Zanlıların terör örgütüyle bağlantıları araştırılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 9 yıl önce

hani barış konseyi, sivil toplum kuruluşlarını topladınız, barış yürüyüşü yaptınız ne oldu, şimdi bidaha toplayın bu olayı kınayın, ama bunu yapamıyorsunuz, çünkü sıkar bende bunu yapmadığınız için sizi kınıyorum. tüm polis camiasına geçmiş olsun diyorum, yaralı polislere acil şifalar dilerim.