Bu haber kez okundu.

Siirt’te YKS’ye Girecek Öğrencilere ve Öğrenci Velilerine Ulaşım Ücretsiz Olacak
banner229

Siirt Belediyesi, 18-19 Haziran Cumartesi ve Pazar günü Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere ve velilere, ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacak.

Siirt Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında yapılacak olan merkezi sınava girecek öğrencilere ve velilerine, 18-19 Haziran Cumartesi ve Pazar  günleri sabah saat 7:30 ‘dan  itibaren ücretsiz ulaşım desteği verilecek. Öğrenciler, sınav giriş belgesini göstererek refakatçisi ile birlikte ücretsiz ulaşım desteğinden faydalanabilecek.

ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEYEN VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, “SINAVLAR ESNASINDA SESİZ OLALIM”

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS sınavına katılacak öğrencilere ve öğrenci velilerine ücretsiz ulaşım desteği verileceğini belitti.

Sınav giriş katlarını gösteren tüm öğrencilerin Cumartesi ve Pazar günü toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacağını belirten Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Bu süreçte öğrencilere destek olan tüm öğretmen ve velilere de teşekkür etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, Çocuklarımızın dikkat ve motivasyonunun bozulmaması için, sınavların yapılacağı okul çevresinde ve caddelerde gürültü yapılmamalı, ayrıca, trafikte seyreden araçların, konvoyların korna, çalgı, yüksek ses ve benzeri gürültü çıkarıcı davranışlardan kaçınmaları ayrıca okulların yakınlarındaki inşaatlarda sınav saatlerinde gürültüye sebep olabilecek çalışmalar yapılmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.