Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE YAMAÇ PARAŞÜTÜ KURSU SONA ERDİ
banner229
Siirt Valiliği, Siirt Türk Kava Kurumu ve Beron Sportif Havacılık Kulübü İşbirliğiyle 08-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen “Yamaç Paraşütü Temel Eğitim Kursu”nu tamamlayan 28 kişiye sertifikaları törenle verildi.
Siirt Üniversitesinde yapılan Sertifika töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz,”Siirt ilimiz, eşsiz bir doğa güzelliğine sahiptir. Bu doğa güzelliğinin tanıtılması noktasında, Yamaç Paraşütü faaliyetlerinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca Bölgemizde yamaç paraşütünün yapılmasında, Siirt coğrafi konum olarak en elverişli illerimizden bir tanesidir. Türk Hava Kurumu Uzman Pilotlarınca yapılan eğitimler sonunda, belge almaya hak kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kursun düzenlenmesinde emeği geçen kurumlarımıza da teşekkür ediyorum.”dedi.
Yamaç Paraşütü kursuna gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren Türk Hava Kurumu Siirt Şube Başkanı Bayram Avcı da İlimizde Yamaç Paraşütünün tanıtılması ve yayılmasında destek veren, Vali Mustafa Tutulmaz’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Tören, Kursu başarıyla bitiren kursiyerlere, sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.