Bu haber kez okundu.

Siirt’te Uyuşturucu İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
banner229

Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Vekili Zihni Yıldızhan’ın başkanlığında yapıldı.

Valilik Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya; İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Şındak, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre, ilgili kurum müdürleri ve kurul temsilcileri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre, Siirt’te uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında genel bilgiler sundu.

Uyuşturucu ve madde bağımlığı ile ilgili mücadelenin etkili bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Vali Vekili Zihni Yıldızhan, Uyuşturucu ile mücadelenin topyekûn bir mücadele olduğuna dikkat çekerek, ailelere, sivil toplum örgütlerine ve vatandaşlarımıza büyük görevler düştüğünü söyledi.

İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ‘da İçişleri Bakanlığı tarafından tanıtımı yapılan Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) Projesi’nin önemine dikkat çekti.

Bağımlılıkla mücadele kapsamında 2018 yılında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın vali vekilim siirt te şuan en büyük uyuşturu ticaretini yapa ve küçük yaşta torbacı ve satıcılığa ve içiciyle başlatıp hatta hırsızlığa bile surukliyen siirt tin meşhur hurdacılarıdır bunu bütün emniyet birimleri bilsin ve sadece 2 günlük takibini etsın bakın nice gençlerimiz ve küçükyaştaki çocuklarımız o bataklığa düştüğünü gorsunler o çocuklara eline verır 15 lira para 1 boş alarabası gitgetır ne bulursan iyi ne çalısan çok iyi diye gel teliğin ve ya pozehirin hazırdır oğlum diye besliyor