Bu haber kez okundu.

Siirt’te ‘Turta Girmemiş Orman’ Oyunu Sahnelendi
banner229

İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Turta Girmemiş Orman’ isimli çocuk oyunu 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sahnelendi.

Pandemi süresince çocuklara moral vermek ve sosyal mesafeye dikkat çekmek amacıyla İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Turta Girmemiş Orman’ çocuk oyunu, Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Siirt’te de çocuklara moral verdi.

Tek perde 55 dakika süren ücretsiz oyun için Siirt Kızilay Şubesi tarafindan çadır kuruldu ve Kızılayın gönüllü ekibi tarafından çocuklara su, bisküvi ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafindan da maske ve şapka dağıtımı yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Burhan Kılıçvuran: “Pandemi süresince çocuklara moral vermek ve sosyal mesafeye dikkat çekmek amacıyla İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Turta Girmemiş Orman’ adlı çocuk oyunumuz,  Siirt’te de sahnelendi ve çocuklarımıza moral verdi. Önümüzdeki dönemlerde de çocuklarımızı ve yetişkinlerimizi tiyatro ile buluşturmaya devam edeceğiz.“ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.