Bu haber kez okundu.

Siirt’te Trafik Kazası:1 Ölü, 5 Yaralı
banner229

Siirt'in Kurtalan ilçesinde arkasına beton karma makinesi bağlı minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Mehmet Kızılçınar (45) yönetimindeki arkasına beton karma makinesi bağlı 47 PR 764 plakalı minibüs, Kurtalan-Batman kara yolunun Çayırlı köyü mevkisinde şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Kızılçınar ile minibüste bulunan 5 kişi yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Kurtalan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Kızılçınar, buradaki tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Siirt-Batman karayolu en tehlikeli kara yollarından biridir. Canını seven 90 ı geçmesin.Karşınıza ne çıkacağını kestiremezsiniz bile. Çukur, kasis, taş,toprak, karanlık vb.ne ararsan her türlü tehlike var. Batmana vardın mı bir oh çekiyosun. Kaç sene geçti Çok mu zordu şu yola el atmak. Kimse milleti boș vaatlerle kandırmasın. Çok canlar gitti. Yazık ve yeter artık...