Bu haber kez okundu.

Siirt’te Trafik Ekipleri Anneler Gününde Sürücülere Hediyeler Dağıttı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil Şube Amirliği ekipleri, Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, anneleri de unutmadı. 

Siirt Valiliği tarafından yaptırılan "Annem Hep Yanımda, Kemerim Hep Aklımda" baskılı mutfak önlüğü ve çantalar Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince sürücülere dağıtıldı.

İlimizde  1-7 Mayıs Karayolu Trafik Haftası kapsamında sürücülere yönelik bilgilendirme ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde anneler günü ve trafik haftası sebebi ile mutfak önlüğü ve çanta hediye edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil Şube Amirliği ekipleri, Trafik Haftası kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan ve görevli olan sürücülerin ile beraberindeki yolcuları trafik kurallarını hatırlatarak kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Trafik Haftası kapsamında hazırlanan üzerinde ‘’Annem hep yanımda, kemerim hep aklımda’’ yazılı mutfak önlüğü ve çantaların sürücülere dağıtıldığı uygulamalarda, insan kaynaklı oluşan kazaların önlenmesi ve kamuoyunun bilinçlenmesi amacıyla vatandaşlara bilgi verilerek kadın sürücülerin anneler günü kutlandı.

Uygulamalarda seyir halindeyken durdurularak denetime tabi tutulan vatandaşlar uygulamalardan memnun olduklarını daha sık yapılması gerektiğini ve kendilerini daha güvenli hissettiklerini belirttiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.