Bu haber kez okundu.

Siirt’te Sıcaklar Bunaltıyor
banner229
Siirt’te mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, vatandaşları bunalttı.
Sıcak havaların etkisi ile serinlemek için parklara giden vatandaşlar ağaçların gölgesinde serinlemeye çalışıyor. Termometrenin öğle saatlerinde 44 dereceye yükseldiği ilimizde vatandaşlar serinlemek için kendilerini parklardaki havuzlara atıyor. Bazı vatandaşlar ise hortumla serinlemeye çalışıyor.
Sıcaktan bunalan ve kendini hortumun altına bırakan inşaat ustası Yunus Yılmaz, ilimizde son yılların en sıcak mevsimini yaşadıklarını söyledi. Hava sıcaklığının 40 dereceyi geçtiği ilimizde insanların sokağa çıkmaktan çekindiğini belirten Yılmaz, “Ekmek parası için sıcağın altında çalışmak zorundayız. Sıcaklar bizi etkiliyor. Bazen hortumla kendimizi ıslatarak serinlemeye çalışıyoruz." Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtSıcaklarBunaltıyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.