Bu haber kez okundu.

Siirt’te, Şehit Polisler  Unutulmadı
banner229

Siirt’te, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, Polis teşkilatı ve tüm aziz şehitlerimiz için mevlidi şerif ve hatim duası okundu

Valilik himayelerinde Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Cuma Namazı öncesi Ebu Vefa Camisi'nde mevlit programı düzenlendi.

Mevlit Programına; Vali Ali Fuat Atik, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Baro Başkanı ASv. Nizam Dilek, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftülüğünde görevli din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okunmasının ardından, İl Müftüsü Faruk Arvas, tarafından aziz şehitlerimizin ruhlarına ithaf edilmek üzere 10 hatmin duası yapıldı.
Şehitlik mertebesinin yüceliğini anlatan Arvas, tüm aziz şehitlerin ruhlarına ithaf edilmek üzere 10 hatmi şerif okuduklarını belirtti.

Program çıkışında, Polis memurları tarafından mevlit programına katılan vatandaşlara Gülsuyu ve lokum ikram edildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtMEVLİTşehit Polis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.