Bu haber kez okundu.

SİİRT´TE ŞEHİRİÇİ TAŞIMAYA ZAM
banner229
Siirt Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanlığına bağlı Siirt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’nın yazısı üzerine şehir içi dolmuş ücretlerinin zam talebi değerlendirilerek karar altına alındı.
Alınan kararda daha önce 1 TL olan yolcu taşımacılığı 1.25’e, öğrenci biletinin ise 75 Kuruştan 1 TL’ye çıkarıldı.
Birlik yönetim Kurulu 3 yıldan beri yürürlükte olan tarife ile kazançlarının az olduğu kanaatine vararak son zamanlarda artan akaryakıt fiyatları da göz önünde bulundurularak aşağıdaki rayiçler tespit edildiğini ifade etmekteler.
Siirt Esnaflar ve Odalar Birliği Başkanlığı'nca alınan zam kararına gerekçe olarak yükselen akaryakıt ve 3 yıldan beri uygulanan aynı fiyatlar olarak gösterildi. Şehiriçi toplu taşıma yolcu yeni şekliyle ücretleri belirlendi.
GÜZERGAH: FİYATI:
ŞEHİRİÇİ 1,25 TL
ÖĞRENCİ 1 TL

VATANDAŞLARDAN KARARA TEPKİ
Siirt’te şehir içi toplu taşımacılığa yüzde 25 zam yapılması tepkilere yol açtı. Zamma tepki gösteren vatandaşlar, "Şehir merkezinin alanı ve minibüs güzergâhları kısa olmasından zamma anlam veremediklerini ifade etmektedirler. Uzun mesafe olsaydı diyeceğimiz olmazdı. Ama mesafe kısa olduğundan haklı tepkimizi ortaya koyuyoruz" dediler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtZamşehiriçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.