Bu haber kez okundu.

Siirt’te Ramazan ve İnfak Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödül Verildi
banner229

Siirt İl Müftülüğünce ortaokul öğrencileri arası düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2019 yılı Ramazan teması olarak belirlenen “Ramazan ve İnfak” konusu çerçevesinde düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müftüsü Ahmet Altıok şunları söyledi:

“Böyle güzel bir yarışmaya katılmanız nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum.  Milli Eğitim İl Müdürümüzün şahsında, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu tür yarışmalara katılmak çok önemli.

Bende bazen yazı bazen şiir yazarım. Çok sayıda şiirim var. Dolayısıyla okuyun, yazın ve çizin. İlgi alanınız ne ise onu ihmal etmeyin. Tabi ki Başkanlığımızın böyle bir yarışma yapması hakikaten takdire şayan bir durumdur. Hepinizi tekrar tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Dereceye giren öğrencilere İl Müftüsü Ahmet Altıok tarafından Yarım ve Çeyrek altın takdim edildi.

Resim yarısmasinda dereceye giren

1 Asım Baydarman (yarım altın)

2 Muhammed Abdullah Altunç (çeyrek altın)

3 Yusuf Nas (çeyrek altin)

Kompozisyon yarismasinda dereceye giren

1 Amır Ağah (yarım altın)

2 Recep Işıktaş (çeyrek altin)

3 Zeynep Tutar (çeyrek altın)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.