Bu haber kez okundu.

Siirt’te Okuma Yazma Seferberliği Çalışmaları Devam Ediyor
banner229

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde başlatılan "Okuma Yazma Seferberliği" kadınlardan yoğun ilgi görüyor.

Siirt’te de başlatılan okuma-yazma seferberliğine birinci ve ikinci kademe olmak üzere açılan 64 kursa 1267 kişi başvurdu.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, okuma-yazma seferberliği kapsamında 2. Kademe okuma–yazma kurslarında başarılı olan kursiyerlere, kurs bitirme belgelerini takdim ederek, kendilerini kutladı.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programda Okuma-Yazma 2 kademe kurslarında başarılı olan ve okuma yazma öğrenen 14 bayana belgelerini takdim eden Vali eşi Fulya Atik, kendileri ile sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Kursiyerlerle birlikte yaş pasta kesti. İl genelinde çalışmaların artarak devam ettiğini belirten Vali eşi Fulya Atik,“Amaçlarının okuma yazma bilmeyen tek bir ferdin bile kalmamasıdır." dedi.

Halk Eğitim Merkez Müdürü Mehmet Saraç Batur’da il genelinde tüm imkânların kullanılarak, okuma-yazma seferberliği başlattıklarını ifade ederek, il merkezinde açılan 64 okuma-yazma kursuna, 1267 vatandaşın başvurduğunu belirtti.

Program sonunda, Halk Eğitim merkezini ziyaret eden Vali eşi Fulya Atik, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.