Bu haber kez okundu.

Siirt’te Öğrencilere Çevre ve Sıfır Atık Projesi Uygulama Eğitimi Verildi
banner229

Siirt Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ‘Sıfır Atık’ projesi ve ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne dikkat çekmek amacıyla Bahçeşehir Kolejinde öğrencilere çevre temalı uygulama eğitimi verildi.

Bahçeşehir Kolejinin ev sahipliğinde düzenlenen eğitimde konuşan Çevre Şehircilik İl Müdürü Raci Bülbül,  ‘çevreyi korumada eğitimin en belirleyici güç olduğunu söyledi.

Ortak geleceğimiz olan çevrenin korunmasında farkındalık oluşturulmak amacıyla il genelinde eğitimlerin artarak devam edeceğini kaydeden Bülbül, çevre kirliliği, çevre eğitimi ile alınacak önlemler konusunda bir dizi bilgileri öğrencilerle paylaştı.

Siirt Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Şükrü Eriş’te Bahçeşehir Kolejlerinin çevreye saygılı ve çevre bilincini esas alan bir misyon ile hareket ettiğini belirterek, öğrencilerimize yönelik düzenlenen çevre temalı eğitimlerden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Eğitimin başında öğrencilere çevre temalı tişörtler ve şapkalar verilirken, eğitimin sonunda öğrencilere Çevre ve Çocuk Ajandası hediye edildi.

Program, öğrencilerin çevre andını okuması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.