Bu haber kez okundu.

Siirt’te Motosiklet Sürücülerine Yönelik Denetim Yapıldı
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri kentte "motosiklet" uygulaması yaptı.

Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube ekipleri, tarafından kentin farklı noktalarında denetim yapılırken, şüphelilerin kimlikleri sorgulandı.

Trafik kazalarının en aza indirilmesi, sürücülerinin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması ve denetim faaliyetleri yoluyla, motosiklet ve araç denetimi Siirt Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde de yapıldı.

Uygulama boyunca il merkezinde birçok noktasında uygulama yapan ekipler, eksik evrak, sigorta muayene ve ehliyetsiz sürücülere gerekli maddelerden de işlem yaparak, kaskı olmayan ve plakasız motosiklet sürücülerine ceza kesen ekipler, motosikletlere el koydu.

Motosiklet sürücülerini kask takmaları konusunda uyaran trafik ekipleri, kaskın olası kazalarda hayat kurtardığını anlatan Trafik ekipleri, uygulamada kurallara uyan sürücülere de teşekkür ederek, motosiklet kazalarını en az seviyeye indirebilmek için uygulamaların sık sık yapılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.