Bu haber kez okundu.

Siirt’te Kurban Bayramı Coşkuyla Kutlandı
banner229

Kurban Bayramı kutlama programı, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla, İl Özel İdaresi Spor tesislerinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşmaya vatandaşların yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Vatandaşlar ve kamu görevlileri ile yapılan bayramlaşma sonrası, Engelsiz yaşam Merkezi, Kilit-3 Polis Uygulama noktasında görev yapan Polisler ile şehit ve gazi aileleri kontlarında ziyaret edildi.

Bayramlaşma programına, Vali Ali Fuat Atik, Siirt Ak Parti Milletvekilli Osman Ören, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil ve mesleki toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları, şehit yakınları, gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.