Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ’NİN BÜTÇESİ ONAYLANDI
banner229

Siirt Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2023 yılı tahmini bütçesi, 8 milyon 430 bin TL olarak kabul edildi.
Siirt Valiliği ‘Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın 2022 yılı Kasım ayı Meclis olağan toplantısı, Vali Yardımcısı Birlik Başkanı Mehmet Sert’in başkanlığında gerçekleştirildi.
Birlik Başkanı Vali Yardımcısı Mehmet Sert yaptığı açılış konuşmasında, “Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun öncülüğünde, yeni dönemde de yapacağımız çalışmalarla hizmet kalitesini artırarak köylerimizi daha da yaşanılır hale getireceğiz. Amacımız, kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat yaşamasını sağlayarak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmektir” dedi.
Daha sonra 2023 yılı gelir ve gider bütçesi görüşülerek, oy birliği ile onaylandı.
Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2023 yılında Merkeze bağlı köylerde gerçekleştireceği yatırımlara ilişkin olarak hazırlanan tahmini bütçe, 8 milyon 430 bin TL olarak belirlendi.
2023 yılı yatırım plan programı ile tahmini bütçe kararnameleri de okunup, onaylandı.
Merkez ilçe köylerinin her türlü altyapılarının mevcut durumları, ihtiyaçları, sorunların tespiti ile çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.
Siirt Valiliği Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya; Birlik Müdürü Yaşar Nalbant, İl Genel Meclis Üyeleri ve Merkeze bağlı Köy Muhtarları katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.