Bu haber kez okundu.

 SİİRT’TE KOSGEB DESTEĞİ İLE FUARA KATILACAK İLK İŞLETME
banner229
İnternet üzerinden Siirt’in yöresel ürünlerini pazarlayan girişimci Bülent Deniz Antalya’da gerçekleşecek olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına katılmak için KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Siirt Müdürlüğüne fuar desteği için başvuruda bulundu.
Yapılan incelemeler sonunda KOSGEB müdürlüğü tarafından başvurusu uygun bulunarak işletmeye destek verilmesine karar verildi.
 KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ yaptığı açıklamada, destekten faydalanan işletmenin asıl öneminin ilimizde fuar desteğinden faydalanacak ilk işletme olduğunu, işletmelerin katılacağı fuarlarda Fuar Organizatör Kuruluşundan temin edilen; boş alan (yer) için kira, stand konstrüksiyonu ve dekorasyonu, fuar katılımcı kataloğu, fuar alanının genel düzenlemesi ile ilgili hostes, genel tanıtım, genel güvenlik, genel temizlik ile gerekli olabilecek diğer hizmet giderlerini için yaptıkları harcamaların % 60 oranında desteklediklerini, Program süresince işletme başına 30.000 (Otuz bin) TL’ye kadar hibe desteğinden faydalanabileceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKosgebFuar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.