Bu haber kez okundu.

Siirt’te ‘Kadına Yönelik Şiddet ve Erken Yaşta Evlilikler’ Masaya Yatırıldı
banner229

Siirt’te kadına yönelik şiddet ve erken yaşta evliliklerle mücadele il koordinasyon izleme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Erkan Savar başkanlık etti.

Vali Yardımcısı Savar, kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekerek, kadına yönelik şiddet ve erken yaşta evliliklerle mücadele konusunda toplumsal eğitim ve bilincin yükseltilmesinin, farkındalık ve duyarlılığının arttırılmasının büyük önem arz ettiğini vurguladı.

Toplantıda, kadının güçlenmesine yönelik il eylem planı, yerel düzeyde yapılabilecek faaliyetler, geliştirilecek stratejiler ela alındı.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerileriyle son buldu.

Toplantıya, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı, Siirt Belediyesi, Siirt Üniversitesi, jandarma, emniyet, milli eğitim, sağlık ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.