Bu haber kez okundu.

Siirt’te Jandarmadan Yasa Dışı İnternet Sitelerine Ağır Darbe
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 01 Ocak–22 Mart 2023 tarihleri arasında; Sosyal medyada Terör Örgütü Propagandası yapan (89) kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
(2101) adet Yasadışı Bahis, (1125) Müstehcenlik ve (56) adet Oltalama Sitesileri Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna bildirilerek kapatılmıştır. 
Sosyal medya platformlarda (Facebook, İnstagram, Youtube, Tiktok, Twitter) Terör Örgütü Propagandası yapan (301) hesabın erişim engellemesi için adli kurumlarla yazışma yapılarak kapatılmıştır. 
Siirt İl Jandarma Komutanlığı, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bilişim suçları ve bilişim yoluyla işlenen suçlarla mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.