Bu haber kez okundu.

Siirt’te Jandarma "Hızını Azalt Ömrünü Uzat" Projesi İle Trafikte Aşırı Hıza Dikkat Çekti
banner229

Siirt İl jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan "Hızını Azalt Ömrünü Uzat" projesi kapsamında aşırı hız ile yapılan trafik kazalarına dikkat çekildi.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan "Hızını Azalt Ömrünü Uzat" projesi kapsamında düzenlenen trafik farkındalık etkinliğine katıldı.
İl Jandarma Komutanlığınca Siirt-Kurtalan kara yolundaki Kezer kontrol noktasında yapılan uygulamada, durdurulan sürücülere trafik güvenliği hakkında bilgi verildi.
Uygulamaya katılan Vali Hacıbektaşoğlu, sürücülere aşırı hızdan kaçınmalarını, emniyet kemerini mutaka taklalarını ve genel trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. Trafik kuralları ile ilgili broşür dağıttı.
Hız kurallarını ihlal eden sürücülere de 2. dakikalık trafik kazaları ile ilgili kamu spotu vidyoları izletildi. Hız kurallarına uyan sürücülere de çeşitli hediyeler ve broşürler verildi.
Sürücüler de uygulamanın çok yararlı olduğunu söyledi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.